Rubriigid
Uudised

Sissejuhatus Taiji Quani – tutvustav treeningseminar

22. septembril alustab eesti vanim Taiji kool uut treenigute hooaega!

Taiji Quan (tai-ci chuan) on unikaalne võitluskunsti süsteem, kuna lisaks võitluslikule oskusele, aitab selle järjepidev harrastamine saavutada nii füüsilist- kui vaimset tasakaalu ning avastada oma sisemist jõudu!

Meie hooaja esimesel, tutvustaval treenigpäeval saad täieliku ülevaate Taij Quan’i tervikliku süsteemi kõigist osadest! Seminaripäeva viib läbi rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud 5. põlvkonna Taiji Quani õpetaja Scott M. Rodell.

Tutvustav treeningseminar toimub pühapäeval, 22. septembril meie kooli ruumides Tallinnas, Kadaka tee 3a. Trennid algavad kell 9.30, 13.00 ja 15.30 (Kõik kolm trenni moodustavad ühtse terviku ning soovitatav on kohale tulla igasse trenni). Ühe treeningu pikkus on 1.5 tundi.

Seminari on hind 5 eurot.