Rubriigid
Uudised

Taiji trennid Tallinnas

Yang perekonna Taiji vormKas sa õpiksid klaverimängu õpetajalt, kes sai oma õpetaja tunnistuse ühelt nädalavahetuse seminarilt? Või laseksid ennast ravida “arstil” kes katkestas õpingud teise kursuse keskel?

Miks siis õppida Taiji Quani nende käest, kes ei suuda nimetada oma õpetaja nimegi?

GRTC Eesti Taiji koolis õpetame me tõelist ja traditsioonilist taiji quani nii nagu see on meieni toodud tõeliste meistrite järjepidevat liini pidi — tervikliku võitluskunsti süsteemina!

Taiji quani järjepidev harjutamine aitab saavutada paremat kontrolli oma sisemise- ja välise maailma üle. Lisaks võimekusele kaitsta ennast isiklike rünnakute eest, on Taiji  Quani harrastamine tuntud ka selle poolest et annab sulle vahendid toime tulemaks igapäevase stressi ja paljude lihtsamate elustiilist tingitud tervisehädadega.

Tallinna GRTC kooli haru alustas uut treeningute hooaega!

Tule meie baaskursusele ja õpi midagi, mis jääb sinuga kogu eluks!