Rubriigid
Seminarid Üritused Uudised

Scott M. Rodell’i Taiji seminar Tallinnas

Scott M Rodelli juunikuu seminari ajakava on selgunud.

04. – 12. juuni 2011 toimub Tallinnas õpetaja Scott M. Rodell’i  juhendamisel Taiijiquan seminar.

Õpetaja Scott M. Rodell on käinud Eestis Yang perekonna traditsioonilist Taijiquan’i õpetamas juba 20 aastat ning selle puhul korraldatakse seminari raames ka avatud loengud taijiquan’i ning selle ajaloo teemal kõigile huvilistele. Loengute lõpus toimub ka sissejuhatav taijiquan’i treening kõigile huvilistele.

Selle aasta ainsal seminaril on plaanis keskenduda Michuan stiili vormi III osa ning tõukavate käte õppimisele ning edasijõudnud õpilastele on kavas ka pikem Neigong’i (taoistlik sisemine töö) seminar.

Täsemat infot seminari ajakava ning ürituste kohta lugege seminari kodulehelt.